Den här veckan..

Vad händer med huset den här veckan? Vi har haft ut en fönsterförsäljare som kollat på de fönster som ska bytas och fick en offert på det. Förutom fönstergubben har vi fått ytterligare en offert på bergsvärmeinstallation, väntar dock ännu på en tredje.

Har gnuggat geniknölarna för att komma på någon bra idé till källaren. Ska visa bild på den sen. Inte alltid så lätt att planera då man måste ta vissa saker i beaktande i ett äldre hus, som till exempel man kan inte bygga bastu var som helst om man vill ha vedeldad bastukamin. Då måste man anpassa sig efter var muren finns.

I nästa vecka är det tänkt att vi ska börja på med rivningen. Om vi hinner så kanske vi drar i gång redan på söndag, återstår att se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s