Elritningar

Vad gör en trött mamma när barnet somnat? Startar upp den tröga laptopen och skriver ut ritningar. Har fått första utkastet på elritningarna idag. Nu sitter jag här, gnuggar mig i ögonen och försöker förstå alla symboler, som tur medföljde en ordlista för symbolerna. Var vill vi ha våra uttag, vill vi flytta på några, ta bort eller lägga till. Sånt som ska bestämmas.

I morgon ska vi ta en tripp till Vasa för att kolla upp en del grejer, bland annat duschdörrar, toastolar, kakel, golv. Har ännu ingen klar bild över hur jag vill att toaletterna ska se ut på nedre våningen och vinden, vet så där på ett ungefär. Om man jämför med till exempel köket och vardagsrummet som jag ser i mitt huvud klart och tydligt hur jag vill att vi ska ha det.

Nu skriver jag mycket hur jag vill ha det, men sambon är med han också. Jag kollar upp vad utbudet, lägger fram det och han ger en ok stämpel, typ så. Inredning är väl inget precis som intresserar honom jätte mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s