Trädgårdsfunderingar

Det finns mycket jag vill skriva om, dokumentera för att sedan kunna gå tillbaka och minnas. Läget är dock så att när jag en gång får tid för mig själv (när lillan somnat om kvällarna) så är jag så trött i skallen att jag inte kan producera vettig text. Nästan helt tom i bollen känner jag mig då.

Med våren kommer funderingar kring vår nyköpta gård. Igår började jag ta bort två buskar ute på gården, ska fortsätta ta bort några till de kommande dagarna.

Sedan läääänge har jag ju drömt om en egen trädgård och nu funderar jag över vilka buskar och träd som ska planteras. Hur stort ska trädgårdslandet vara, där jag ska ha mina morötter och annat? Tänker att växthusbyggandet får vara till nästa sommar, tror ärligt talat att jag inte hinner sköta det den här sommaren.

Buskar och träd som jag funderar på är

Vinbär såklart, men vilka? Röda förstås men ska jag satsa på en buske med vita och en med svarta också?

Krusbär? Saft av krusbär blir ju rätt gott

Äppelträd, det finns ett gammalt på gården, ett nytt ska jag satsa på.

Körsbärsträd, jag själv gillar inte körsbär men min sambo gör ju det. Träden blommar ju så fint.

Sedan tidigare på tomten finns hallonbuskar, lingon och blåbär.

Samtliga bilder är lånade från Google.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s