Explosionen ute

I fredags blev taket klart..nästan. Det fattas ännu på farstun, men bara där. Snyggt som attan blev det med ett nytt fräscht tak. I lördags hjälptes vi flera åt att städa upp de gamla takplattorna ur gräset, de som blev nerslängda då det gamla taket revs. Inte det roligaste arbetet men ack så bra blev det efteråt när gräset fick komma fram igen.

Igår (söndags) firade jag min första morsdag. Dagen hade kunnat vara riktigt toppen om det inte hade varit för en jädra tandvärk som började på eftermiddagen/kvällen. Nu sitter jag här ett tandläkarbesök senare och med en inflammerad tand som gör att det bultar i käken. Måste få antibiotika utskrivet imorgon, de sa ju att jag skulle ringa om det inte lugnade sig.

Är annars så glad att få vara mammaledig nu den här årstiden och i den här värmen. Snacka om färgexplosion ute, poff en gång och allt är grönt. Typ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s