Vita vinbär och svarta hallon

Inte för att klaga eller gnälla på värmen, det utlovas svalare väder imorgon som jag lite grann längtar efter. När det är så här varmt och fint så har jag så svårt att vara inne, vill bara ut, ut hela tiden. Känner jag behöver en svalare dag nu som jag kan spendera inomhus med gott samvete.

Nu ikväll har jag planterat sex nya buskar på gården. Det blev två buskar röda vinbär, två buskar vita vinbär, en buske gula hallon och en buske svarta hallon. Ville testa nån ny häftig sort och då blev det de två sist nämnda.

Eftersom jag skrev om min fruktansvärda tandvärk förra gången, kan jag nu då uppdatera oroade läsare om att det är på bättringsvägen, tack vare en kur antibiotika.

Hade med mig den bättre kameran, systemisen till gården, tänkte nu jäklar ska jag knäppa några fina bilder. Aj että, minneskorten befann sig hemma i datorn. Nå, istället blir det några bilder från mobilen då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s