Så många beslut som ska tas

Vårt nya, alldeles egna kök har jag haft en bild i skallen länge hur jag vill det ska se ut. Ändå så är det en del funderande, det finns så många nyanser av olika färger. Nå, färgen på köksskåpen har jag bestämt. likaså bänkskivan. Före jag var tvungen att återlämna färgbitarna blev det ett besök till Vasa för att försöka bestämma färgen på golvet, vilket också nu är gjort (dock inte färgen på bilden under).

På samma gång blev jag också faktiskt säker på färgerna som ska vara i nedre våningens toalett. Stor chans att det blir samma färger i källarens tvättrum.

När det gäller köket (även andra rum) så har Pinterest appen varit väldigt hjälpsam. Vi (jag) har bestämt oss för ljusgråa köksskåp, en ljus träfärgad bänkskiva i lätt grå ton, liknande färg på golvet (men inte samma). Ljusa tapeter blir det på väggarna i köket, diskret mönster.

(På tal om min extrema trötthet, igår slumrade jag till i tandläkarstolen av alla ställen!! Kan säga att jag då hade en väldigt ordentlig bedövning också).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s