Utsidan tar sig

 

Så snyggt det blev med det nya taket och den nya skorstenen. Ännu saknas takrännorna och stuprören, de borde komma upp inom kort.

Har tyvärr ingen bra bild på det gamla taket, att jämföra med då det var snö på taket då huset köptes. Sen glömdes det bort att knäppa en bild före byggarna började med projektet. Förlängde i taket på kvisten så att det går ut en bit ovanför trappan, tidigare var det en hemmagjord påbyggnad på kvisttaket som inte var särskilt fin. En ny trappa ska det bli också nån gång under sommaren.

När jag kommer mig för och får tid till det, ska det bruna runt fönstren målas om så det blir vitt. Det gjorde mycket för utseendet på huset när vi bytte fönstren och fick samtidigt bort det bruna runt de gamla fönstren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s