Idag händer det

Hjälp, det är min första tanke när jag ser gården just nu. Gården är uppgrävd för att vi ska kunna ansluta oss till det kommunala avloppssystemet. I samband med detta rök det gamla, stora fina äppelträdet.

Idag händer det mycket känns det som. Grävmaskinen arbetar, två byggare jobbar inne i huset, elektrikern jobbar på och tre talkoarbetare håller på och isolerar vindstaket från insidan.

Själv känner jag att jag borde, måste ta tag i grönsakslandet som väntar. Det är plogat med traktorn och alla grästorvor borta, det har blivit påfyllt med trädgårdsjord från Stormossen och lite gödning har jag fixat dit. Nu borde jag inhandla plast som ska vara i landet för jordgubbsplantorna, för att minska ogräset.

Igår kväll förde vi vår vedspis till en som renoverar sådana. Känner mig dum som inte fotade den innan vi förde dit den, skulle ha varit najs med en före/efter bild. Men när det är mycket som händer, glöms sådana egentligen icke viktiga saker bort.

Känns som den här texten blev väldigt osammanhängande men det får vara så för den här gången nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s