Köket då och köket nu

Igår var det fyra månader sen vi köpte vårat hus. Tänkte därför visa bilder på hur köket såg ut vid köpet och hur köket ser ut idag, eller ja, det som ska bli köket.

Kommer lite grann att ångra att jag inte tog några ordentliga bilder (med systemkameran) på det innan vi började röra i saker och ting, för att riva ner det. Nåja, inget jag kommer gråta floder över precis.

Vi slet ut precis allting, kvar lämnade bara stockväggarna. Vi har tilläggsisolerat alla ytterväggar som senare i sin tur täckts med gipsskivor. Nu låter det kanske som vi har gjort detta själv, en firma skötte ju isoleringen och byggarna jobbar med sitt.

När jag tittar på bilderna här under, tycker jag köket ser så litet ut. Det är större än vad det ser ut, tycker jag.

Den observante ser i taket en del klossar i högre delen av det, för att rikta upp det och få det rakt. Det tenderar ju vara så i gamla gårdar, att en del är snett.

Det vore snyggt att fräscha upp muren men lämna det så att man kunde se teglet. Tänkte på det en stund, kunde ju bli skitsnyggt. Men tänkte till, tror jag skulle bli less rätt fort, tror också det vore jobbigt att hålla rent. Så vit ska den bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s