Sommarregn

Det regnar, hallelujah. Så tänker troligtvis de flesta här omkring, speciellt bönderna tänker jag. Personligen så tycker jag det är sååå skönt med en regnig dag.

Gårdagen blev en lång dag då jag och sambon var första gången på tumis på dryga nio månader (!). Vi har haft så fullt upp att ingen av oss hade reflekterat över detta tidigare. Tösen fick en heldag med sin mormor. Vad gjorde vi då kanske någon undrar?

Vi bilade till Tammerfors, för att besöka Ikea, såklart. Nu har vi garderober och hyllsystem som väntar på att monteras, likaså badrumsinredning. Garderober är ju faktiskt något man behöver snarast man flyttar in, så resonerar vi här.

Sen så har vi bokat in sommarens semesterresa. Det blir ett kärt återseende, Örnsköldsvik. Jag har saknat den lilla staden, folket och naturen. Före som inte vet så bodde vi där för tre år sen. Passligt lång resa också tänker jag med en då 11 månaders bejb i början av augusti. Ser så fram emot att komma bort ett tag (det behöver vi verkligen!). Planerar besöka mitt gamla smultronställe och bada i havet, fina Köpmanholmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s