Midsommar

Midsommar, midsommar, jag har egentligen ingen relation till dig. Kanske beror det på att jag jobbat så många midsommarhelger att jag tappat räkningen. Njäe, alltså, jag är inget stort fan är denna högtid. Trots det så gjorde jag faktiskt en klassisk jordgubbstårta idag, rätt bra blev den också.

I morse, klockan åtta för att vara exakt befann jag mig på byns simstrand, ensam badare var jag där i regnet, hehe. Svårt att beskriva i ord hur skönt det var med det där morgondoppet (årets första förresten) i stormen och regnet. Det var så.. lugnande och uppfriskande.

Jag tänker inte likt många andra, klaga det minsta på vädret. Rätt najs med regn, tycker jag. Fick den nyaste av muminmuggarna utav sambon idag, med motiveringen ”eftersom du tjatat så mycket om den”, vackert så, budskapet gick ju hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s