just nu

Jag vet inte hur det är med dig, du som läser men jag känner mig så färdig med den här sommaren. Den har varit bra, fin och så men hösten är mer än välkommen.

Visst jag har inget emot värme men hetta, det pallar jag inte. De som känner mig vet att jag har en varm kroppslig termostat, jag har alltid varmt (97% av tiden i alla fall). Senaste dagarna har det ju faktiskt blåst lite och känslan att kunna andas ordentligt kom äntligen.

Hur som haver, igår kväll drog jag igång med att måla det nya runt de nya fönstren, alltså träverket, kommer verkligen inte på vad det heter på ordentligt svenska, bara dialektord poppar upp i skallen. Ytterligare något som värmen bidrar med. Försämrar min hjärnkapacitet men sömnen mest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s