På vinden

Här kan man se en liten toalett som börjar ta form. Vindens toalett. Vi kände att den behövde verkligen inte heller vara stor, bara tillräcklig så att man slipper springa ner mitt på natten för att kissa. Den finns mitt mellan de två sovrummen.

Det blir tajt, kan dock inte göra så mycket åt det. Det visade sig vara väldigt begränsat var man kunde dra upp rören, man kunde ju inte såga ur balkar hur som helst. Så det blir handfat och toalettstolen, inte mycket mer än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s