Mugghysterin

Nu börjar det vara några dagar sen den kom, den nya Muminmuggen alla samlare väntat på. Bilder dyker upp i flödet nu för mig, har ordentlig wifi för första gången sen förra onsdagen då vi åkte hemifrån.

Visst, muggen är väldigt fin. Det ändå inte så roligt när chansen att få tag på den var så orimligt liten. Att kunderna kunde köpa hela sex stycken åt gången?! För att senare sälja dem vidare samma dag för ett blodigt högt pris. Nej alltså, inte ok. Tänk om, tänk rätt Arabia (eller vem den ansvarige nu är.

Läste att muggarna var slut i affärerna före klockan ens hunnit bli nio på morgonen. Webbsidor som inte hållit trycket.

Jag har en del Muminmuggar i mitt skåp, hade gärna haft den här också. Dock inte så mycket att jag betalar flera hundra euro för den. Känner mig också nöjd med att inte ha deltagit i den hysteri som varit kring den här muggen. Jag köade inte. Jag satt inte och svor i en överbelastad webbsida. Jag är nöjd ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s