Elof Efraim

Välkomnar Elof till familjen. Han kom redan i onsdags men det är först nu som jag fått bestämt namnet till den här lilla hankatten. Tog hjälp av instagram och efterlyste namntips som skulle passa tillsammans med Evert, som en andra hankatten heter.

Nån kanske minns från ett tidigare inlägg att vi för inte länge sen tog hem två katter. Honkatten, Alma var den som försvann. Letade febrilt i flera dagar, utan resultat. Nu har det gått flera veckor sedan, chansen att hon ska hittas levande är ganska liten. Synd är det förstås men det finns inte så mycket mera vi kan göra nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s