Regnet som regnade vågrätt

Regn. Det har kommit rätt mycket av det de senaste dagarna. Jag tycker om regn, kanske lite mer just nu på grund av bristen på det i sommar.

Satt på syrrans inglasade uterum tidigare idag och regnet öste ner. Ja nästan så att det regnade vågrätt där ett dag, vinden gjorde att det verkade komma från alla möjliga håll. Där och då, när det kom ner som värst, hörde vi inte ett ord av vad vi sa till varann. Vi satt alla och tittade på vattnet som kom ner så våldsamt. Lyssnade på åskan som mullrade.

IMG_8993

Jag tänkte försöka ta en ny bild till bloggen ute tidigare idag. Hann bara ställa in kameran ordentligt på stativet innan regnet började ösa ner igen. Där stod jag då i regnet. Det är få saker som är så uppfriskande som just regn.

Tröttheten gör sig påmind och det är dags att kasta in handduken för den här dagen. Hoppas på liiiite mera sömn den här natten. Blir så grinig när det är mycket minus på sömnkontot. Det händer mycket i dotterns utveckling och det ska tydligen övas på mitt i natten också. Glad att jag inte måste släpa mig till jobb och henne till dagis när vi sover sämre nu.

Jaja, nu kommer den där handduken flygandes. In med den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s