En del av mig

Att plocka undan mina vinyler är som att plocka undan en bit av mig själv. Jag värdesätter dem högt, inte bara för att jag lagt mycket pengar i dem. Räknade dem till 223 stycken. Gillar att äga musiken jag lyssnar på, att ha nåt fysiskt i handen medan det spelar. Att lyssna på ett helt album, för helt ärligt hur många gör det i dagens läge på streamingstjänsterna?

Nu plockar jag dem i lådor och vet inte när de får komma fram igen. I hyllan är de nu dotterns favoriter att dra ut på golvet.

IMG_1349

Vet inte heller hur och var jag ska förvara dem i huset när vi flyttar in. Ikeahyllan hamnar i lekrummet då. Måste försöka hitta nåt ställe för dem på vinden. Kanske i vårt sovrum, lär inte bli mycket spelade då men de är ju fina att titta på. .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s