I djungeln av kakel och färg

På förmiddagen hoppade vi i bilen och körde till Vörå. Gjorde ett besök på K-lantbrukscentralen.

Kom hem nöjd och glad. Vi fick nämligen bestämt och beställt kaklet till nedre våningens badrum, våtrumsmattan och även klinkers till en del av källargolvet. Kundbetjäningen får 5/5. Visst är det roligt när man får rätt mängd hjälp och stöd av personal?

Vi (läs jag) visste fort vilka färger ville ha och de gav oss flera olika modeller på både kakel och golv. Fick en massa tips och råd samtidigt som vi stod och matchade ihop olika modeller av kakel till mattbitar.

Kom också hem med en hel del målarfärg. Har tänkt börja på med dotterns rum uppe på vinden imorgon.

IMG_9031.JPG

Obs! Inget samarbete med företaget.

På tal om djungel (rubriken), dotterns verkar tycka om Arne Alligator. Ni som vet vem den bekanta figuren är, visst är det sjuukt störande på uttalet djungel. Djuuungel. Ett sånt där uttal som gör att man vet att den som sjunger bara måste vara finlandssvensk. Men inte en österbottnisk sådan? Jag har då aldrig hör någon prata om djungel eller djur här i nejden (fniss, finns det nåt mer finlandssvenskt (österbottniskt?) ord än nejden). Nä, nu kom jag av mig alldeles för mycket.

Dags för kaffe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s