Produktiv dagen-efter-dag

Det här måste vara årets mest produktiva söndag hittills. Speciellt med tanke på att jag var ute på stan senaste natten och drack en hel del.

Vi (jag och tre av fyra syskon) började kvällen på Cinema bowling. Roligt att bowla, har inte gjort det sen jag gick i högstadiet. Tog en serie innan jag hade hittat rätt teknik för att sen tappa det helt på slutet. På något sätt lyckades jag få iväg klotet bakåt istället för framåt. Lyckades också få klotet att krocka med det där som ställer käglorna på plats, så klotet for inte dit det skulle. Vet inte riktigt vad som hände där, om det kom ner fel eller om det var mitt fel. Hur som helst fick vi oss alla ett gott skratt.

img_20180901_1919259207110944935229327.jpg

Jag gjorde senare första besöket på en bar sen.. hm, två-tre år kanske. Det har blivit ganska minimalt alkoholintag sen jag blev förälder.

Tillbaka till dagens produktivitet. Trots liite sömn senaste natt så blev det en sju kilometers promenad på förmiddagen. Men det var inte det jag skulle nämna. Jag har ju målat dotterns rum på vinden idag. Och fått 18 000 steg på min stegräknare idag. Inte illa för en dagen efter dag.

IMG_9032

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s