Dyrt frissabesök

Ibland kan jag vara riktig virrig, vet inte var jag lagt saker. Det här förmågan att missplacera eller att inte minnas var saker finns, blev ju helt klart mycket värre sen jag jag blev förälder.

Blev lite panik igår före jag skulle iväg till frisören. Hittade inte mina jeansbyxor nånstans, hittade dem senare i soffan bakom en kudde (?). Hittade inte min plånbok. Tänkte den var glömd i min bil som sambon lånat. Det här konstaterades precis de minuter jag borde åkt iväg för att hinna dit i tid. Sökte febrilt och hittade till slut lite kontanter att ta med istället.

Körde liiite för hårt längs Lotlaxvägen, det går så lätt när vägen numera är platt, gupp- och gropfri. Ni som vet, ni vet. Strax efter Tallmo blev jag bländad av ett ljus så starkt att jag var tvungen att kolla om bilen svängde om och kom efter mig. Trodde det var farbror blå i en civilbil. Men tydligen har de en bil med kamera bak i? Gaah, så jag bannades i mig själv. Får bara invänta ett trevligt brev på posten nu då..

Kom in precis på klockslaget till frisören. Kapade nästan 15 centimeter, kom därifrån nöjd och belåten. Dock fortfarande med den där bländande kamerablixten i bakhuvudet.

Plånboken var inte i min bil. Började leta genom lägenheten. Inget resultat. I samma stund som jag höll på att ge upp kom jag på var den kunde vara. Den befann sig i sambons flakmobil (cheva flakis), bakom säten. Ännu en gång kunde jag pusta ut. Tidigare har jag lyckats glömma den på bl.a. ABC i Gamla Vasa och på Subway i Stenhaga.. Har haft jäääklit tur båda de gångerna, nån vänlig själ har lämnat den till personalen.

img_20180905_1831081511516096928620536.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s