I skenet av en liten lampa

Har nyss varit i huset och målat. Lite spooky kan jag säga att det var. Det hann ju bli mörkt och där var jag, ensam i mörkret och målade i skenet av en arbetslampa. Lyssnade på en ljudbok om Peter Rätz och då den stunden handlade det om mordförsök. Skulle någon kommit in hade jag nog skitit på mig.

Har en hel del målande framför mig de kommande dagarna. Vindens lilla toalett ska ha ännu en omgång färg, likaså dotterns rum och hallen på nedre våningen. Inte att förglömma den här muren då också.

img_20180919_1959162130251231968889030.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s