Det är mycket nu

Sedan jag skrev sist har alla vackra löv fallit ner till marken.  Känner mig lika grå och trist som naturen är just nu. Skulle kunna gå i ett halvårs vila, likt träden före de kan blomma ut igen.

När det händer saker i mitt liv, stora saker, det verkar vara återkommande att allt tycks hända på en och samma gång. Det har hänt förut. Att medan man är mitt i det, trampar man vatten för att hålla huvudet över ytan.

Har känt en sån inre stress de senaste månaderna. Över allt med huset och renoveringen, sprungit på flera arbetsintervjuer. Gått med en klump i magen och bekymrat mig över hur det skulle bli om vi båda skulle ha 3 skiftesarbete. Vill verkligen inte ha det så, att man bara möts i dörren, ett massa pusslande hit och dit.

Nu är vi mitt uppe i flytt. Allt som behöver vara färdigt i huset är inte färdigt, förhoppningsvis i nästa vecka. Jag avskyr verkligen att flytta, har gjort det ett par gånger nu (blir sjätte gången på tre år).

Men allt går. Det är bara lite jobbigt när man befinner sig mitt i kaoset.  Idag kändes det strax lite lättare då jag blev erbjuden dagtidsjobb.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s