En snabbvisit till Umeå

Har lite dagen efter känsla här i huset, ännu fastän dagen börjar vara slut.

Klev upp tidigt igår i morse efter  en dålig natts sömn. Hämtade sällskapet och körde iväg mot hamnen i Vasklot. En hel dag på språng väntade. Först några timmar på båten där vi inte sprang så mycket. Satt mest och mumsade i oss från julbordet (rekommenderas om ni är på väg över till Umeå (eller till Vasa)).

Väl i Umeå blev det nästan minutschema. Man har ju inte alltför många timmar på sig i land. Först ett besök till Ersboda, hade spanat in en matta på nätet. Så grymt tjockt med folk, huhu. Under tiden jag bodde där såg jag aldrig så där mycket folk på Rusta.

Sen väntade Ikea. Tur att jag hade färdig inköpslista. Köpte inte heller nåt onödigt alls utan höll mig faktiskt till listan. I alla fall, när besöket på Ikea var över var det bara att hoppa i bilen, ta en snabb sväng på Ica Maxi och sen tillbaka till hamnen. Hann inte alls besöka nån annan butik på Avion. Inte för att jag hade något behov av det heller, men ändå. Vi stressade inte ihjäl oss men det fanns ändå ingen extra tid över, inte ens för fika. Borde ta mig i kragen nån gång och faktiskt åka över en natt eller två så att man skulle få hälsa på folk och inte bara stressa.

Kom hem på natten. Sov dåligt, steg upp tidigt i morse igen. Har monterat ihop alla inköp under dagen. Och så var det med det.

img_20181125_0915465896522826021249076.jpg

Tog en helt oplanerad bild, bara för att visa mattan när jag nyss rullat ut den. Gillar starkt mönstret och det passar ihop med allt det andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s