A christmas duel

Hör jag Wham’s last christmas, Mariah Carey’s all I want for christmas eller Band Aid’s do they know it’s christmas en enda gång till så skriker jag. Yep, lovar. Mina öron blöder nämligen. Nog måste det ju ha producerats fler jullåtar än dessa tre de senaste 30 åren.

Som till exempel den här låten med The Hives och Cyndi Lauper. Borde verkligen få mera speltid på radio och dyka upp på fler spellistor. Den har redan några år på nacken men fortfarande bra. (Hm, kanske just för att den inte spelas konstant överallt..)

Vet du flera låtar i samma stil så tips mig gärna.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s