Att vilja hjälpa andra

Förut oroade jag mig inte mycket över sjukdomar, att de kunde drabba folk i min omgivning. Mycket ändras när man blir förälder, med föräldraskapet kom också mycket oro för mig. Tänk om hon blir sjuk, tänk om sambon blir sjuk, tänk om jag blir sjuk. Tänk om vi krockar och allt tar slut.

Nu är vi friska, tack och lov. Men det finns de som inte är det.


Jag har aldrig haft mycket pengar att strö runt mig (inte tjänar man ju precis storkovan inom vården). Har haft så att jag klarat mig. Men det finns de som inte ens har det så. De som inte får pengarna att räcka till. De som måste vända på varenda slant för att få det att gå runt.

Vill så gärna hjälpa. Ibland skänker jag en slant, ibland skänker jag kläder.

I höst blev jag stödjande medlem för Project Liv. I veckan skänkte jag en slant till en insamling för de som inte har råd med julmat.

screenshot_20181214-2024326577988393270929718.jpgscreenshot_20181216-1852142738070321060902017.jpg

Om Du vill, kan du här skänka en slant till Jul i Sinnet.

Om Du vill, kan du här bli stödjande medlem hos Project Liv. Eller köp fast en julklapp åt någon från dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s