Noll julstress i år

Här om dagen satt jag och tänkte för mig själv, har för första gången på flera år inte känt den minsta stress inför julen. Noll. Nada. Zero.

Kanske beror det på att vi inte ska åka iväg nånstans imorgon, på julafton (att korsa vägen till mor och far räknas inte till att åka iväg). Har inga förväntningar på att det skulle bli en perfekt jul, det blir nog bra ändå.

Liiiite stress kände jag en stund tidigare idag ska jag erkänna, mitt i bakningen med en ettåring som ska vara med överallt. Men det gick snabbt över. När huset var färdigt städat på eftermiddagen, snörade jag på mig skorna och drog ut på en kylig länk med julmusik i öronen. Riktigt najs med snö som föll ner också.

Nu vill jag önska alla en fridfull jul. Ta hand om varandra. Vi hörs när vi hörs (inte under julhelgen knappast).

IMG_9752

IMG_9754.JPG

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s