2018, året då vi köpte hus

Så här efter julen, i mellandagarna brukar jag varje år tänka över året som gått. Skriva ner tankar och funderingar kring det som hänt och senare vad jag önskar av det nya året. Vill inte kalla det nyårslöften, känns så misslyckade då om det inte händer det jag vill.

Det första som dyker upp i huvudet när jag tänker på året 2018 är året då vi köpte hus, året då vi renoverade hus. Å ena sidan känns det WOW, vi renoverade ett hus. Å andra sidan, gjorde vi faktiskt inget annat än jobbade på huset?! Men det är ju inte så konstigt egentligen. All ledig tid gick åt att arbeta med huset.

Har hunnit bo här i knappt två månader, det är ju ingenting. Men det känns som vi bott här redan i flera år. Konstig känsla.

Har varit hemma, föräldraledig hela året. Runt hörnet väntar en ny vardag med nytt jobb. Lämnade in min uppsägningsblankett för en vecka sen till NUS i Umeå. Nu är det verkligen ett avslutat kapitel, känns lite dystert. Ska dock bli spännande med nytt jobb och nya arbetsuppgifter (och lediga helger!).

Det känns bra nu, jag har det bra, vi har det bra.

IMG_7452

Här sitter vi på den gamla köksbänken i slutet av februari. Inväntade han som skulle göra ritningar till renoveringen.

IMG_9828

En bild på det nya köket, något rörigt då vi inväntar gäster juldagen till ära och matlagningen är i full gång. Men det är samma köksfönster på båda bilderna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s