01/01/19

Wow, det nya året kunde verkligen inte ha fått en bättre start. Började med sovmorgon, kan ärligt inte minnas när det hände senast (jag är den morgonpigga i familjen). Skönt att få sova ut ordentligt ibland.

Drog senare ut på en länk när barnet vilade, hade tänkt springa långt men det blev ändrade planer pga den tunga blötsnön och dåligt plogade vägar. Det gick så attans tungt i blötsnön att jag gav mig efter sex kilometer.

På eftermiddagen var vi ute en timme, före stormen rev till igen. Byggde en snögubbe och en snölykta. Tror jag var den som hade roligast i snön, hehe.

Igår kväll satt jag och gjorde en massa mål som jag vill uppnå det här året. Både lite större saker och mindre stora. Ska berätta mer senare om målen med huset/gården. En annan sak som jag gjorde igår, lånade en dvd. Känns som en evighet (säkert flera år) sen jag kollade på en dvd. Filmen jag ville se fanns dock inte online nånstans. Butch Cassidy and the Sundance Kid, en av mina favoriter. Paul Newman och Robert Redford passade så bra i filmer tillsammans.

Jaja, god fortsättning på det nya året. Jag ska återgå till att vräka i mig knäckebröd med saltgurka på (sååå gott, obs är ej gravid med saltgurkscravings).

IMG_0004

Snyggaste snögubben på år och dar..

IMG_0059

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s