Mål listade för året

Här kommer  mål för år 2019 (en del av dem)

Saker som berör huset

🏠 Ny utetrappa ska byggas 🏠 Ytterdörren ska målas om 🏠 Byta ut den gamla källardörren till en ny 🏠 Byta ut golvet i farstun 🏠 Fixa färdigt den långa skrubben på vinden 🏠 Byta plåttak på uthuset 🏠 Måla allt färdigt inomhus som är kvar

Saker som berör miljön

🌍 Minska sopavfallet 🌍 Målet är att kunna tömma soptunnan 1gång/månad utan att den ska vara överfull 🌍 Sortera matavfallet 🌍 Eventuellt bygga kompost i sommar 🌍 Inte köpa engångshandelskassar (plastpåsar) 🌍 Undvika frukt/grönsaks engångspåsar 🌍 Sy egna fruktpåsar 

Saker som berör gården

🌱 Allt byggmaterial och skräp (gamla rörledningar m.m) ska bort 🌱 Trädgårdslandet måste ses över (ev. fylla på mer jord) 🌱 Plantera syrénbuskar 🌱 Ta bort gamla buskar som är i vägen 🌱 Bygga en gungställning

IMG_9990.JPG

Hoppas ha en ny trappa och nymålad ytterdörr före årets slut.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s