Always remember us this way

Tidigare idag slog jag äntligen slag i saken och åkte till Vasa för att se filmen A star is born på bio. Vissa filmer bör ses i en biosalong och jag trodde (innan jag såg den) att den här filmen var en sån. Håller fast vid det nu efteråt också. Det är inte samma sak som när man är nersjunken i soffan hemma.

a-star-is-born-jm-review

Före hade jag bojkottat alla recensioner för att inte spoila det. Har inte heller sett någon av de tidigare versionerna.

Vad tyckte jag? Den var bra, riktigt bra. Speciellt soundtracket. Det märks att de sjunger och spelar på riktigt. Grinade i slutnumret, samma sak hemma när jag lyssnade på soundtracket. Och kemin mellan Bradley Cooper och Lady Gaga, huhu.

Har du sett filmen? Vad tyckte du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s