Hejhejhej

Vips, så hade två veckor svischat förbi sen jag loggade in här senast. Hade inte igång datorn en endaste gång på hela förra veckan. Idag fanns det lite extra ork att sätta sig ner och tänka fullständiga tankar.

Började nytt jobb förra veckan. Kul. Bara tufft att vara ny, som det är på alla ställen före man kommit in i det ordentligt. Jobbigt att kliva upp extra tidigt om mornarna när man inte är van. Men man vänjer sig nog med det också.

Det har varit så där härligt vintrigt kallt. Jag har inget emot minus tjugo grader, bara man är ordentligt påklädd så går det nog att vara ute. Saknar fortfarande vissa delar dock till vedspisen, hade ju varit mysigt att kunna elda i den nu..

Och ungefär här tar orken slut. Dags att börja avrunda, förbereda inför en ny dag.

img_0237

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s