Welcome everybody to the wild, wild west

Det är ungefär en månad sen jag återvände till arbetslivet. Undrar, när ska man månne vänja sig med dessa tidiga mornar. Förhoppningsvis börjar jag snart (helst genast) sova lite bättre. Den senaste veckan har jag legat vaken från fyra tiden varje morgon.

I fredags när jag körde till jobbet kom Carlifornia love på radion, vred upp volymen och vi kan väl säga så här, tur att det är mörkt och lite trafik den tiden på dygnet. Hela arbetsdagen gick jag med den låten spelandes i huvudet.

Att jag gillar (en del) rapmusik är väl inget man precis tänker om mig.. tror jag? Men visst finns det några jag tycker är riktigt bra.

 

Dags att ladda om, förbereda för en ny vecka med tidiga mornar nu. Kaffekokare som ska laddas, matlådor som ska fixas, ni vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s