Give me those lemons

Ett litet hej från ett blåsigt hörn av världen. Dagarna svischar förbi, det är ju inget nytt precis. Så kul ändå att det är på pass ljust ute om kvällarna nu. Precis som man börjar förbereda sig för våren med plusgrader och fågelkvitter, så utlovas minusgrader nu så långt ögat kan nå i väderprognosen. Klagar inte, det hör ju ändå årstiden till.

Idag gjorde jag något jag tänkt göra länge. Jag sådde citronkärnor. Ska bli spännande att se om nån av dem spricker. Vore kul med ett citronträd. För många år sen hade jag ett apelsinträd som tyvärr inte orkade producera några apelsin, ty trädet tappade sina blad varje vinter.

img_20190228_1807557122660137038397367.jpg

Man tager vad man haver, det behöver inte precis vara nån påkostad kruka man sår i. Borde köpa hem några apelsiner också, för kärnornas skull.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s