Sånt du inte vet om mig

Fem saker som du (kanske) inte visste om mig.

img_0237

1.Jag har nedsatt hörsel.

Om du hälsar på mig i nån butik eller på stan och jag inte svarar, då beror det på att jag inte hör (eller ser) dig. Är inte nån högfärdig typ. Allt ljud tenderar flyta ihop i högljudda miljöer såvida jag inte spetsar öronen. Kan också endast använda ett av öronen då jag pratar i telefon vilket säkert kommer resultera i nån strålningsskada.

2. Nån gång i framtiden vill jag prova på ett annat yrke.

Trivs väldans bra inom vården men vill också prova på något annat. Vet bara inte vad det skulle vara.

3. Avskyr matlagning.

Har hittills ännu inte kommit på mig själv stå och tycka om att laga mat. Jag gör det förstås för att få mat på bordet men nej, inte alls min grej.

4. Löpning är en av de få motionsformer jag tycker om.

Jag och vägen, mitt sätt att rensa skallen. Då jag kan stänga av hjärnan och bara steg efter steg ta mig fram. Synd att mitt knä med sina uttöjda ledband sätter en del käppar i hjulen. Vågar mig inte ut förrän vägarna är bara.

5. Är en periodare.

När jag gör någonting så gör jag det till 100% tills det är färdigt för att sen inte göra det på länge.  Ett exempel, jag tycker om att sticka så jag börjar på ett par sockor. Stickar och stickar varje ledig tid tills det är färdigt, sen kan det gå nån månad innan jag gör det igen. Ett annat exempel är att läsa böcker, något jag tycker om, kan sluka bok efter bok för att sen under en period inte läsa nåt alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s