Alla dagar börjar inte bra

Efter en dag som började på fel sätt, med gråt och en (rättare sagt två) incidenter som gjorde att morgonkaffet uteblev och det blev bråttom att komma väg så blev det rätt bra ändå. Barnrelaterade grejer som gjorde att vi blev försenade i morgonens minutschema.

Att börja morgonen utan kaffe är inte att rekommendera.

Det som gjorde dagen helt okej är att jag får ge mig själv en liten klapp på axeln för att jag äntligen fått tummen ur och ska den här månaden på ett hörseltest. Har länge gått och tänkt att det borde göras och nu är tiden bokad. Sen i postlådan låg ett kuvert med beviljat beslut om att förlänga intervallen på soptömningen. Tänk att man ens måste ansöka om sånt. Å andra sidan så kanske det är bra att det är lite krångligare, kanske skulle utnyttjas om det vore för lätt. Där med kan jag i alla fall checka av ett mål för året.

img_20190305_1752031833100050998097514.jpg

Befinner mig mitt uppe i en läsarperiod. Nu håller jag på med den här på bilden. En sak som stör mig så in i norden är att man gång på gång blir uppmanad att slänga saker. Känns inte riktigt år 2019 att slänga saker i soporna. Man kan göra sig av med saker på andra sätt än att slänga, som vi alla vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s