Alla dessa tvserier

Tycker det alltid är intressant med serietips och se vad andra följer för serier. Därför kom jag på den briljanta idén att dela med mig några serier som jag ser eller nyligen har sett.

1. Lucifer (Netflix)

8 maj kommer säsong fyra på Netflix. Serien handlar som Lucifer aka djävulen som befinner sig i Los Angeles och löser mord med ‘the detective’ som han kallar henne. Här är det Tom Ellis som spelar Lucifer som gör hela serien.

 

2. The chilling adventures of Sabrina (Netflix)

Själv är man ju uppväxt med Sabrina – the teenage witch, var ju tvungen att kolla den här då också. Det är ju helt annat än sin föregångare kan man säga. Mycket mörkare och man dras in i serien genast.

 

3. Good girls

En serie om tre mammor  som alla har brist på pengar och bestämmer sig för att råna en butik. Självklart går det som inte som tänkt. Finns två säsonger.

 

4. Godless (Netflix)

Gillar du inte western, då är det knappast en serie för dig. En miniserie som handlar om en liten stad med bara kvinnor. Tycker själv att det kändes fräscht med fokus på starka kvinnor i westerngenren. Förstås finns det ju en snygg outlaw som drar snabbt också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s