Utehelgen

Wow wow wow. Vilken helg. Vi kan kalla den här sista helgen i april för friluftshelgen. Här har vi varit ute mera än inne.

Igår höll vi på med gården, körde bort de sista lövhögarna. Nu är äntligen gården färdig räfsad. För den här gången. Höll också på lite i rabatterna. Pjuh, vi kan säga att det finns mycket gammalt som ska bort, i rabatterna och i buskväg.

Nånstans där emellan allt som vi gjorde ute så hann vi med ett besök hos min faffa som fyllde sitt nittioförsta år igår.

Idag började vi dagen med att gå vandringsleden som vi bor granne med. Upp med barnet i bärselen på ryggen och sen i väg. Notering inför nästa gång, ha barnet att bära en mössa man kan knyta under hakan. Idag föll mössan säkert fyra gånger, inte det lättaste att få henne ner ur selen och upp tillbaka själv, finns säkert någon bra teknik, som jag då ännu inte behärskar.

img_20190428_0930034828834723951816687.jpg

Det harmar mig som attan att jag inte hade med systemkameran. Det inföll så många fina fotoögonblick längs leden, speciellt med fina svanar. Tyvärr är den för stor och klumpig att ha med då man är ensam med ett barn på ryggen. bar redan en lite påse med drickflaska i handen och lite mellis.

img_20190428_185150786113807917063946.jpg

Avrundar dagen med godaste tesorten jag nånsin har provat, och jag har testat många. Min absoluta favorit.

Kan slutligen konstatera att man hinner med mycket då man stiger upp vid 6-tiden även på helgmornarna med ett morgonpiggt barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s