Numero dos

Firar min andra morsdag idag. Snäppet bättre firande i år må jag då säga, ifjol hade jag världens tandvärk som pågick i flera dygn och till sist slutade i en antibiotikakur och abrupt amningsslut.

Idag däremot har vi druckit stora mängder kaffe, myst inne medan regnet öst ner utanför, läst ut en bok och sen druckit ännu lite mera kaffe. Vackert så. Bestämde oss för att undvika äta ute pga misstänkt trängsel överallt.

Tillbaka till böckerna. Är så glad att jag är inne i en läsarperiod just nu. Läser bok efter bok och suktar efter mera.  Har läst flera romaner nu efter varandra. Någon som har tips på nån spännande deckare?

img_20190512_1843428187529891070397731.jpg

Lånade dessa i fredags, den översta är ännu oläst medan de två andra har jag läst.


Och sen ännu till en annan sak. Var ute och gick vandringsleden här intill igår på eftermiddagen. Väldigt påhittigt och superbra att nån har hängt upp en massa fina, finurliga fågelholkar längs leden. De är numrerade och några var lite kluriga att hitta men bra idé för vandrarna, speciellt barnen tänker jag.

Nu tog jag ju förstås bara bilder med mobilen, inte de bästa vinklarna osv. Men de här två var nog häftiga. Den till vänster är alltså  en fågelholk gjord av en kaffepanna och den till höger är som ett radhus för fåglar med pianotangenter.

Vi lyckades hitta 21 fågelholkar, misstänker starkt att flera är på kommande.

Ganska ogenomtänkt inlägg men kände för att plita ner några rader så där spontant.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s